Dränering i Borensberg

Välkommen till Ösgötagrävservice AB!

Vill du ha professionell hjälp med din dränering?

Mark- och anläggningsarbeten

Ni hittar Östgötagrävservice AB i Fornåsa strax utanför Motala. Vi är ett mark- och anläggningsföretag med mångåriga erfarenheter av att genomföra många olika slags projekt inom vår nisch. Vi ser hela Östergötland som vårt arbetsområde och vi är stolta över att ha en lång rad fina referenser och nöjda kunder i backspegeln.

Ni kan vara säkra på ett gott resultat

Vår personal har yrkesbevis och vi har många års erfarenheter i företaget inom gräv- och anläggningsarbeten. Säkra arbetsplatser är viktiga för oss, liksom att jobb utförs enligt alla gällande lagar och föreskrifter. Vi har giltig ansvarsförsäkring. Det är självklart för oss att garantera att ni kommer att bli nöjda med resultatet av vårt arbete. En nöjd kund är en kund som kanske kommer tillbaka och det är alltid den målsättningen vi jobbar mot.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Ösgötagrävservice AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Dränering i Borensberg

Några av de tjänster vi kan utföra

Vi har många år i branschen

Nämn en typ av arbete inom mark och anläggning och vi kommer att kunna utföra det. Med tillgång till en grävmaskin på 6,5 ton samt annan utrustning har vi kapacitet att ta oss an komplexa uppdrag. Bland de tjänster vi erbjuder finns till exempel dräneringar, trädgårdsanläggning, vatten och avlopp, husgrunder, tomtplanering och garageuppfarter. Vi har förutom det goda referenser att visa upp när det gäller anläggning av pool. Vi kan också hjälpa till vid mindre rivningsarbeten.När det gäller att skydda en fastighet från problem med fukt går det inte att underskatta betydelsen av en väl utförd dränering. Under våra många år i branschen har vi hunnit med att jobba med flertalet olika dräneringssystem. Bland våra tidigare uppdrag finns dränering med olika system såsom optidrain, jackodrain, pordrän och isodrän.

Gilla oss gärna på Facebook och se ungefär hur vi jobbar!

Våra tjänster

Dränering - Ösgötagrävservice AB

Dränering

Trädgårdsanläggning - Ösgötagrävservice AB

Trädgårdsanläggning

Markarbete - Ösgötagrävservice AB

Markarbete

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Miljö och kvalitet en del av företaget

Kvalitét inkluderas alltid när man anlitar oss

Vi sätter alltid kvaliteten främst. Det är inte minst viktigt med tanke på att våra tjänster i många fall är av det slaget att de spelar stor roll för hela byggnader. Vid sidan av det känner vi att vi i den mån vi kan måste dra vårt strå till stacken när det gäller att måna om vår gemensamma miljö. Era behov och önskemål kommer förstås alltid främst, men vi står alltid redo att komma med goda råd gällande vilka som är de bästa miljövalen när det gäller material och arbetsmetoder.